Assistentti

Tarvitsetko apua yrityksessäsi, mutta et ole varma palkkaamisesta?

Ehkä sinulla on tehtäviä, jotka joskus tuntuvat liian suurilta tai ehkä hieman liian pieniltä motivoimaan uutta palkkaa. Tarvitset jonkun, joka voi tehdä vähän kaikkea: hallintoa, organisointia, markkinointia, asiakaspalvelua, siivousta tai jopa valmennusta.

Miksi valita Celma Assistentin palvelut?

Joustavuus

Sopeudun tarpeisiisi, tarvitsitpa apua muutaman tunnin viikossa, yhtenä päivänä kuukaudessa tai vain tietyissä tilanteissa. Sinä päätät, milloin ja kuinka paljon apua haluat.

Kokemus

Minulla on monen vuoden kokemus sekä pienistä yrityksistä että suurista organisaatioista, ja minulla on laaja tietämys hallinnosta, asiakaspalvelusta, markkinoinnista ja muusta. Saat monipuolisen assistentin, joka voi nopeasti tutustua tehtäviisi.

Kustannustehokas

Vältät työn, verojen ja työnantajamaksujen vaivan. Laskutan vain työtunneistani, mikä tekee avun saamisesta helppoa ja kätevää ilman pitkäaikaisia sitoumuksia.

Kevennys

Saat enemmän aikaa keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää yrityksellesi. Hoidan aikaa vievät tehtävät, joihin sinulla ei ehkä ole aikaa tai joita et haluaisi saada, jotta voit keskittyä yrityksesi pyörittämiseen ja kasvattamiseen.

Palvelut

Täältä näet valikoiman erilaisia palveluita, joita voin tarjota yrityksille tai yhdistyksille. Minulla on kokemusta erilaisten yritysten, yhdistysten ja kolmannen sektorin kanssa toimimisesta sekä työntekijänä että laskulla.

Markkinointi

Haluatko tavoittaa enemmän asiakkaita ja rakentaa brändiäsi? Autan sinua markkinoinnissa, joka on mukautettu tavoitteisiisi ja budjettiisi. Tämä voi olla mitä tahansa sisällön luomisesta sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja verkkosivustopäivityksiin kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Minulla on kokemusta sekä kohderyhmien analysoinnista että sellaisten strategioiden luomisesta, jotka tekevät yrityksestäsi näkyvän ja kasvavan.

Hallintotehtävät

Tarvitsetko apua paperityön, sähköpostin, laskujen tai muiden hallinnollisten tehtävien hallinnassa? Tarjoan ammattitaitoisia hallinnollisia palveluita, jotka antavat sinulle tilauksen ja tilauksen yrityksessäsi. Olipa kyse kirjanpidon valmistelusta, aikataulutuksesta, asiakirjojen hallinnasta tai määräaikojen seuraamisesta, autan sinua säästämään aikaa ja energiaa. Keskity yrityksesi pyörittämiseen, niin minä hoidan hallinnon.

Asiakaspalvelu

Anna asiakkaillesi ensiluokkainen kokemus! Tarjoan asiakaspalvelua, joka asettaa asiakkaan keskiöön, oli kyse sitten kysymysten, tilausten, reklamaatioiden tai palautteen käsittelystä. Autan sinua rakentamaan vahvempia asiakassuhteita nopealla ja ystävällisellä viestinnällä, joka saa asiakkaasi tuntemaan itsensä nähdyksi ja arvostetuksi.

Siivous

Pidä toimistosi tai työtilasi puhtaana ja ammattimaisena ilman lisähenkilöstön palkkaamista. Tarjoamme perusteellista ja luotettavaa siivousta, joka voidaan räätälöidä tarpeidesi ja aikataulusi mukaan. Puhdas ja järjestetty työtila edistää tuottavampaa ja miellyttävämpää ympäristöä, joten voit keskittyä työhösi ilman häiriötekijöitä.

Ota yhteyttä

© 2024 All Rights Reserved.

Scroll to Top