Föreläsningar

Föreläsningar och workshops

Välkommen till våra inspirerande och lärorika föreläsningar och workshops som fokuserar på att stärka din digitala marknadsföring och kommunikativa förmåga. Vi erbjuder en rad olika ämnen anpassade för företagare, föreningar och småföretagare som vill ta nästa steg i sin digitala närvaro och affärsutveckling. Låt oss hjälpa dig att nå nya höjder med vår expertis!

Marknadsföring för företagare och föreningar

Lär dig grunderna i marknadsföring och hur du kan skapa effektiva kampanjer för att nå ut till din målgrupp. Vi går igenom strategier, verktyg och tips som hjälper dig att marknadsföra din verksamhet på ett framgångsrikt sätt.

Nätverka – Konsten att knyta nya affärer och kontakter via nätverk

Upptäck hur du effektivt kan nätverka för att skapa nya affärsmöjligheter och kontakter. Vi delar med oss av tekniker och strategier för att bygga och underhålla professionella nätverk både online och offline.

Digital synlighet (sociala medier)

Få en djupdykning i hur du kan öka din digitala synlighet genom sociala medier. Lär dig att skapa engagerande innehåll, använda annonsering effektivt och bygga en stark online-närvaro.

Marknadsföring – Digitalt och kommunikativt

En interaktiv workshop där vi går igenom hur du kan använda digitala kanaler för att kommunicera effektivt med din målgrupp. Vi täcker allt från sociala medier till e-postmarknadsföring och innehållsskapande.

WordPress för nybörjare

Lär dig att bygga och underhålla din egen hemsida med WordPress. Vi guidar dig genom grunderna och ger praktiska tips för att skapa en professionell och funktionell webbplats.

Nå framgång i ditt företag

Upptäck vilka digitala verktyg som kan hjälpa dig att effektivisera din verksamhet. Vi går igenom allt från projektledning och bokföring till marknadsföring och kundhantering.

Kontakt

Sänd din förfrågan om föreläsning/workshop till Maria
e-post: maria@celma.fi
tfn +358 50 5555226

Rulla till toppen